pátek 15. dubna 2016

Tvarohová pomazánka s pažitkou



Po zimě se vždy těším na čerstvou pažitkou utrženou přímo ze záhonu. 
A protože jsem na jednom blogu četla, že fialky jsou jedlé, 
nedalo mi to a spolu s pažitkou přináším i fialky. 
Nesmím zapomínat, že jíme i očima.



Pomazánka je velmi jednoduchá a u nás v tomto období oblíbená.
Tvaroh osolím a přimíchám nasekanou pažitku. To je vše.
Někdy k tvarohu přidám lučinu a někdy zase nadrobno nasekanou cibulku.



Fialky se opravdu snědly. :-)

Užívejte si víkend.
Jarka




1 komentář:

  1. My tu na Slovensku jeme skôr bryndzovú pomazánku s pažitkou. Aby to bolo ľahšie, tak dávame ešte masielko. A fialky sú naozaj jedlé, ale musia byť tie voňavé. Nie "divé". Pekné fotky.

    OdpovědětVymazat